Contactgegvens
+31 (0)546 648 611
info@kottinkgroep.nl

Adresgegevens

Zonnekracht 18
7671 RP Vriezenveen (OV)

Werken bij

20210326 Kottink 42 - Kottinkgroep

Op zoek naar
een baan in de bouw?

Op zoek naar een baan in de bouw of een bouw gerelateerde branche of toe aan de volgende carrière stap? Wellicht ben jij de juiste persoon om ons team met vakmensen te versterken!

Kottink Groep is doorlopend op zoek naar goede vakmensen. Wij proberen een langdurige relatie aan te gaan en (in overleg) jou een fulltime baan aan te bieden. Dit kan zowel in vaste dienst, op basis van een tijdelijk contract (denk aan een 1-jarig of 2-jarig contract) maar ook op flexibele basis als ZZP’er of uitzendkracht. Wij werken aan de mooiste projecten. Regionaal maar ook landelijk. Wij zorgen er voor dat je een project hebt die bij jou past. Maar ook dat je aan het werk blijft. Dat betekent dat wij bij aflopende projecten zorg dragen voor directe aansluiting. Daarnaast bouwen wij een relatie op met de werknemer door informeel te werk te gaan. Je moet ons zien als collega’s die de randzaken omtrent jouw werk regelen. Uiteindelijk zijn de werknemers op de bouw of elders het visitekaartje van het bedrijf. En we proberen er vanuit kantoor alles aan te doen om dit zo goed mogelijk te faciliteren. Als je bij de Kottink Groep komt te werken beschik je over een mooie werkbus voorzien van de goede gereedschappen en kom je in een hecht team terecht. Het kan zijn dat je wordt ingezet voor eigen projecten, maar ook dat je meewerkt aan mooie projecten van onze opdrachtgevers.

Ook werken bij Kottink Groep?

Vul het onderstaande formulier in om te reageren op een van onze openstaande vacatures of om een open sollictatie te versturen. Wij nemen na ontvangst zo spoedig mogelijk contact met u op.

Rijbewijs
Beschikking over een auto
VCA